Ιδανικό ντύσιμο για βάφτιση

Untitled design 6

ΙΔΑΝΙΚΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΓΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ

Το καλοκαίρι είναι μια περίοδος γεμάτη με κοινωνικές εκδηλώσεις και εκτός από τους γάμους, γίνονται και πολλές βαφτίσεις. Η διαφορά είναι πως οι περισσότεροι προτιμούν να κάνουν τη βάφτιση του παιδιού τους τις πρωινές ώρες φυσικά για να είναι πιο ξεκούραστο το παιδάκι. Αυτό σημαίνει όμως πως ακόμα και αν έχουμε βρει τι θα βάλουμε στον γάμο που έχουμε την ακριβώς προηγούμενη μέρα ή εβδομάδα δεν μπορούμε να φορέσουμε τα ίδια και πρέπει να βρούμε άλλα ρούχα για την βάφτηση.

Εκτός της ώρας η βάφτιση είναι ένα μυστήριο πολύ πιο απλό τις περισσότερες φορές και δεν ταιριάζει μια πολύ καλή τουαλέτα, αλλά θέλουμε το ντύσιμό μας να είναι επίσημο και παράλληλα απλό. Για αυτό πολλές φορές μπορεί να δυσκολευτούμε παραπάνω. Έτσι φρόντισα να κάνω έναν κατάλογο για να πάρεις κάποιες ιδέες και να σκεφτείς που θέλεις περίπου να κινηθείς. Λόγω του ότι η βάφτιση είναι ένα μυστήριο και στην εκκλησία δεν προτιμούμε να φοράμε πολύ κοντά φορέματα. Ένα midi όμως είναι σίγουρα κομψό και ταιριάζει στην περίσταση.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές προτάσεις, όπως ένα μονόχρωμο σε φωτεινό χρώμα που θα τονίζει το μαύρισμα σου και μπορείς να το κάνεις ακόμα πιο εντυπωσιακό με τα κατάλληλα παπούτσια και αξεσουάρ ή κάποιο floral σε γραμμή άλφα ή μεσάτο. Μια πολύ βολική επιλογή είναι να φορέσεις δύο κομμάτια, φούστα και μπλούζα.

Αν έχεις ήδη κάποια εντυπωσιακή φούστα μονόχρωμη ή floral μπορείς απλά να πάρεις ένα top για να την συνδυάσεις, ένα crop top ή ένα πουκάμισο.

Έτσι θα έχεις στην ντουλάπα σου δύο ξεχωριστά κομμάτια τα οποία μπορείς να συνδυάσεις και με διαφορετικά ρούχα για μια άλλη κοινωνική εκδήλωση ή για τις βόλτες σου στις καλοκαιρινές διακοπές.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένες επιλογές απο την νέα μας κολεξιόν: 

 

Ιδανικό ντύσιμο για βάφτιση
1
Ιδανικό ντύσιμο για βάφτιση
2

 

elGreek