Το ιδανικό φόρεμα για τους γάμους του καλοκαιριού

Tο ερώτημα «τι να φορέσω σε γάμο» βρίσκεται ανάμεσα στις κλασικές στυλιστικές σπαζοκεφαλιές των γυναικών όλο τον χρόνο: η δυσκολία στη λύση αυτής της σπαζοκεφαλιάς ανεβαίνει κατά πολλούς βαθμούς όταν οι γάμοι γίνονται το καλοκαίρι.

Οι τάσεις της μόδας προσφέρουν άφθονο υλικό για σικ εμφανίσεις, απλώς χρειάζεται να σκεφτείτε out of the box και να μην αφήσετε την αναζήτηση για την τελευταία στιγμή. Αν ένα φόρεμα φαντάζει για εσάς η ιδανική επιλογή, style expert σας δίνει μια υπέροχη πρόταση.

Τρία στοιχεία – χαρακτηρίζουν το «ιδανικό» φόρεμα για τους γάμους του καλοκαιριού. Tο συγκεκριμένο φόρεμα μπορεί κάλλιστα να φορεθεί και σε άλλες περιστάσεις αλλα στο σημερινό μας blog αναφερόμαστε στις επιλογές για γάμους. Είναι απλό και σικ και θα σας χαρίσει την σιγουριά που αναζητάτε για την εμφάνισή σας.

Μια ασφαλής επιλογή ειναι, ένα φόρεμα σε (α) λιτή γραμμή και σε βαθύ μπλε χρώμα.

Το (β) κρουαζέ αναδεικνύει το μπούστο και δίνει χάρη κατι το οποίο είναι το ζητούμενο για εκείνη την ημέρα. Σημαντική για το καλοκαίρι είναι η ποιότητα του υφάσματος. Να είναι ελαφρύ, να μην σε ζεσταίνει, να μην «κολλάει» στο σώμα και να μην μυρίζει όταν ιδρώνουμε.

Η (γ) βισκόζη είναι μια καλή επιλογή, (σσ. το πατρόν του συγκεκριμένου φορέματος θα σου επιτρέψει να νιώθεις άνετη και χαλαρή).

Παρακάτω σας απουσιάζουμε ορισμένες ιδέες – προτάσεις από την νέα μας συλλογή!

Το ιδανικό φόρεμα για τους γάμους του καλοκαιριού Το ιδανικό φόρεμα για τους γάμους του καλοκαιριού

Το ιδανικό φόρεμα για τους γάμους του καλοκαιριού Το ιδανικό φόρεμα για τους γάμους του καλοκαιριού

Το ιδανικό φόρεμα για τους γάμους του καλοκαιριούΤο ιδανικό φόρεμα για τους γάμους του καλοκαιριού

 

elGreek