3 χρήσιμα tips για να κάνεις την shopping εμπειρία σου πιο εύκολη

Πώς να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα και να απολαμβάνεις τη βόλτα σου στα καταστήματα:

Αν δεν είσαι fan του online shopping και θες να απολαύσεις τη βόλτα σου στα καταστήματα ακόμη και με τα νέα δεδομένα, τότε έχουμε να σου προτείνουμε κάποια tips που θα βρέις χρήσιμα. Η νέα κανονικότητα απαιτεί προσπάθεια και θετική διάθεση, έτσι ώστε να προσαρμστείς όσο πιο εύκολα γίνεται. Το retail therapy μπορεί να ακούγεται ιδανικό για αυτή την περίοδο, αλλά κρύβει πολλές παγίδες. Όπως για παράδειγμα, να ξοδέψεις άσκοπα πολλά χρήματα, αγοράζοντας λάθος κομμάτια.

Σωστή προετοιμασία

Θα σου προτείναμε να προετοιμαστείς πριν τη βόλτα σου και να ξέρεις ποια καταστήματα θέλεις να επισκεφτείς. Οργάνωσε την γκαρνταρόμπα σου έτσι ώστε να βρεις ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες και να μην αγοράσεις λάθος κομμάτια. Γράψε τα χρώματα που χρειάζεσαι και αυτά που σου λείπουν για να ολοκληρώσεις τα outfits σου. Για παράδειγμα, βρες αν χρειάζεσαι κάποια pieces για το γραφείο, για τις βραδινές σου εμφανίσεις ή τις διακοπές σου.

Κάνε σωστό research

Αν θες να βρεθείς σε ένα κατάστημα για ένα συγκεκριμένο κομμάτι, μπορείς αρχικά να ψάξεις online αν υπάρχει το μέγεθος σου, για να μην πας άσκοπα εκεί. Καλό είναι να γνωρίζεις τα μεγέθη σου σε παντελόνι, τοπ, φόρεμα, φούστα, μαγιό και παπούτσια, έτσι ώστε να επιλέγεις σωστά μεγέθη.

Μην ψωνίζεις άσκοπα

Το revenge shopping είναι κάτι που ίσως θες να κάνεις έντονα αυτή την περίοδο. Εμείς όμως θα σου προτείνουμε να είσαι mindful shopper, να παραμένεις  οργανωμένη και να ψωνίζεις ρούχα και αξεσουάρ, τα οποία μπορείς να φορέσεις ξανά και ξανά. Αν δεν έχεις στο μυαλό στου τουλάχιστον τρεις τρόπους ή outfits για ένα fashion item, τότε ίσως δεν το χρειάζεσαι πραγματικά.

ΠΗΓΗ: https://www.madamefigaro.gr/

elGreek