Συμβουλές επιλογής γυναικείων ρούχων σε plus size για να ξεχωρίσεις

Δεν έχει τόσο σημασία αν έχετε μερικά κιλά παραπανίσια, αν ξέρετε πως να ντυθείτε όμορφα. Επιλέξαμε για εσάς μερικές πρακτικές συμβουλές για να συνδυάσετε εκείνα τα ρούχα που ταιριάζουν καλύτερα στα ζουμερά κορίτσια. Το σημαντικό για κάθε γυναίκα είναι να αισθανεται άνετα μέσα στα ρούχα της και να προσελκύει τα βλέμματα δείχνοντας το εκλεπτυσμένο της γούστο.

Η συμβουλή μας για όλες τις γυναίκες είναι να μετατρέψουν τα μειονεκτήματα του σώματος τους σε πλεονεκτήματα, εκμεταλλευόμενες την κάθε καμπύλη την οποία μέχρι σήμερα θεωρούσαν περιττή.

Γυναικεία παντελόνια plus size

Ας ξεκινήσουμε από την σωστή σύνθεση μιας κομψής γκαρνταρόμπας. Πετάξτε όλα τα παλιά, φαρδιά και σκοτεινά ρούχα που φορούσατε μέχρι τώρα, είναι καιρός για αλλαγή. Πρέπει επίσης να μάθετε πως να υπογραμμίζετε και να αποκρύπτεται μέρη του σώματος σας ώστε να αναδεικνύετε τα δυνατά σημεία. Εδώ θέλουμε να τονίσουμε ότι ειδικά τα χρώματα και τα σχέδια είναι το κύριο όπλο σας και πρέπει να συνδυάζονται με εκείνο τον σωστό τρόπο, ώστε να αναδεικνύουν τα υπέρ σας. Ο καθρέφτης δεν λέει ποτέ ψέματα οπότε χρησιμοποιήστε τον όταν δοκιμάζετε ένα ρούχο το οποίο σας ταιριάζει αναδεικνύοντας την φυσική ελκυστικότητα σας.

Πρέπει να ξέρετε ότι τα φωτεινά χρώματα υπογραμμίζουν ενώ τα σκούρα κρύβουν και να χρησιμοποιείτε τα ανάλογα ρούχα κατά περίπτωση. Αν σας αρέσει η περιφέρεια της μέσης σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ανοιχτόχρωμη ζώνη επάνω από ένα σκουρόχρωμο πουκάμισο, μπλούζα ή τουνίκ.

Μεγάλα print ή μοτίβα στα ρούχα κάνουν το σώμα να δείχνει μεγαλύτερο της πραγματικότητας, ενώ μικρότερα κάνουν το σώμα σας να δείχνει μικρότερο. Γι ‘αυτό η συμβουλή μας είναι να αγοράσετε ρούχα με μικρότερα μοτίφ ή εκτυπώσεις.

Συμβουλές επιλογής γυναικείων ρούχων σε plus size για να ξεχωρίσεις

Οι οριζόντιες λωρίδες στα μεγάλα μεγέθη ρούχων είναι το δυνατόν οι πιο ακατάλληλες. Αποφύγετε να αγοράζετε τέτοια plus size ρούχα. Αν οπωσδήποτε πρέπει να φορέσετε κάτι με ρίγες, επιλέξτε τις κάθετες ή διαγώνιες λωρίδες.

Plus size ρούχα — τι να προσέξετε όταν τα συνδυάζετε

Μπορείτε να συνδυάσετε μια μεγάλη μπλούζα με φαρδιά λαιμόκοψη ή φαρδιά μανίκια ή σακάκι με μια ασύμμετρη φούστα. Επίσης φορέματα με σούρες στην μέση ή στο πλάι δίνουν ένα σχήμα κλεψύδρας στο σώμα.Τα παντελόνια ή οι φούστες πρέπει να μην είναι εφαρμοστά και να ακολουθούν τις φυσικές σας καμπύλες ώστε να διατηρείτε η ισορροπία.

Καλώς ήλθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα brilante.gr Πιστεύουμε ότι οι συμβουλές μας σε αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε σωστά εκείνα τα ρούχα που σας ταιριάζουν.

elGreek